Speelautomaten-leverancier B&H Gaming heeft een kort geding aangespannen tegen Buurtcafé Overdie. Uitbaters Sarka en Coskun wilden van twee gokautomaten af en hadden ze gewoon op straat gezet, terwijl de twee partijen een lopend contract hebben. B&H wil dat het café de automaten terugneemt en dreigt met een dwangsom.

Om verdere schade aan de speelmachines te voorkomen moest B&H Gaming ze wel op komen halen, vertelt de advocaat van de leverancier aan het NHD. Door de verwijdering loopt de leverancier naar eigen zeggen duizenden euro's mis. De aan de rechtbank voorgestelde dwangsom is 500 euro voor elke dag dat Buurtcafé Overdie de speelautomaten weigert terug te nemen, tot maximaal twee ton.

De rechter doet volgende week een uitspraak over het conflict.
Pin It
Bekeken: 3355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/