Boekhoudsoftwarebedrijf SnelStart uit Oosterend opent 14 september een tweede vestiging in Alkmaar. Het Texelse familiebedrijf breidt uit naar Alkmaar, omdat in deze regio betere kansen liggen voor het vinden van gekwalificeerd personeel en dan met name IT'ers.

In 1982 begon Wim Ploeg senior met het maken van boekhoudsoftware in een voormalige kippenschuur in Oosterend. De kleine ‘start-up’ ontwikkelde zich tot SnelStart, dat vooral de laatste tien jaar flink groeide. Het personeelsbestand steeg van 40 naar bijna 130 medewerkers en het klantenbestand groeide naar ruim 64.000 ondernemers. Het online werken met SnelStart zit ook flink in de lift; inmiddels staan ruim 60.000 SnelStart-administraties ‘in de cloud’.

Maar de rek is er wel een beetje uit op Texel. Meer IT'ers vinden is lastig op het eiland, terwijl in regio Alkmaar juist goede kansen liggen voor het aantrekken van softwareontwikkelaars om verder te kunnen uitbreiden en innoveren.

Het nieuwe kantoor van SnelStart bevindt zich op een A-locatie langs de N9. In een kantorenpand aan de Comeniusstraat, waar ook de Kamer van Koophandel is gevestigd, huurt SnelStart 1.600 m2. De feestelijke opening voor genodigden is op vrijdag 14 september.
Pin It
Bekeken: 3443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/