Zondag 26 augustus staat de Hortus Alkmaar in het teken van dieren en insecten tijdens Beestjesdag. Zowel kinderen als volwassenen kunnen dan alles te weten komen over beestjes en insecten, onder begeleiding van experts en organisaties.

Tijdens Beestjesdag zijn onder andere de medewerkers van de dierenambulance aanwezig om te vertellen over hun werk en om een rondleiding te geven door de dierenambulance zelf. Ook zijn medewerkers van de egelopvang aanwezig voor uitleg en ze gaan ook nog eens twee egels uitzetten in de botanische tuin.

De Beestjesdag duurt van 12:00 uur tot 17:00 uur en kaarten kosten voor volwassenen 4,50 euro. Kinderen van 8 tot 15 jaar betalen 2,25 euro en kinderen tot 7 jaar mogen gratis naar binnen. Hortus Alkmaar ligt op de Beverkoog 37 in Alkmaar. Meer info op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2437x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/