Op dinsdagavond 4, 11, 18, 25 september en 2 oktober geven Robert en Karin Gilhuijs een nieuwe cursus 'mindful mediteren en de vijf stappen naar verlichting'. Een inspirerende cursus over de weg naar innerlijke rust, verandering, loslaten en verbinding, waarbij vijf stappen naar deze geestelijke en fysieke verlichting leiden.

In deze cursus laten Robert en Karin met speciale meditatieoefeningen zien hoe men los kan komen van gedachten en lichaam en hoe dit de cursist verder helpt in het leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. De meditatieoefeningen worden op een stoel gedaan. Ervaring is niet nodig.

De cursus vindt plaats in de brede school De Pauw, Jan Ploegerlaan 1 in De Rijp. Aanmelden een meer info via karoszorg.nl.
Pin It
Bekeken: 2341x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/