Alkmaar Centraal


De tweede gratis openluchtbioscoop in het Alkmaarse Park de Oude Kwekerij die gepland stond voor vrijdag 10 augustus is verschoven naar zaterdag 11 augustus in verband met de verwachte weersomstandigheden. Onder de noemer Het Moment wordt onder andere de komische film 'Everbody wants some!!' (12+) uit 2016 vertoond.

Na een aantal korte films volgt de hoofdfilm van regisseur Richard Linklater. Het verhaal: een Texaanse universiteitscampus anno 1980, ontploft haast van de testosteron. De bewoners van een studentenhuis willen in het laatste weekend van de zomervakantie nog even zoveel mogelijk meiden scoren, bier drinken en lol hebben. Linklater (Dazed and Confused, Boyhood) putte gretig uit zijn eigen herinneringen voor deze authentiek aanvoelende, prettig nostalgische feelgoodfilm. Onder alle oppervlakkigheid schuilt een weemoedig besef van vergankelijkheid.

Het programma begint wanneer het donker wordt, dat is om 21:15 uur. Het Parkhuis is vanaf 19:00 uur geopend voor verkoop van versnaperingen en vanaf 20:00 uur zijn gratis tickets voor de tribune verkrijgbaar bij de entree van het park. Reserveren is niet mogelijk en vol is vol.

Aangeraden wordt om een kussentje en een deken mee te nemen. Eigen consumpties zijn toegestaan. Uiterlijk twee dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Blijf op de hoogte viaย hetmoment.net,ย parkdeoudekwekerij.nl en Facebookpagina's van Het Moment en Park de Oude Kwekerij.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl