Op zaterdag 8 september organiseert Tennis en Padelclub Daalmeer een feestelijke open dag en trapt hiermee de officiële start af van Rolstoeltennis Alkmaar.

Tijdens deze dag verzorgt de Esther Vergeer Foundation een clinic voor iedereen met een lichamelijke beperking. Tennisstoelen en rackets zijn aanwezig zodat iedereen kan kennismaken met deze rolstoelsport.

Onlangs is de rolstoelvereniging van Sint Pancras verhuisd naar het sportcomplex in de Daalmeer in Alkmaar en wil zich hier verder ontwikkelen tot één van de succesvolste rolstoeltennisverenigingen in Nederland.

Voorzitter van de vereniging Jessica Derks licht toe: “Het is belangrijk dat we de invalide medemens over de drempel helpen naar een gezonde en sportievere levensstijl. Gehandicapten van alle leeftijden verwelkomen we graag bij onze club. Rolstoeltennis is gewoon een geweldige sport voor hen, maar ook de nieuwe racketsport Padel, de snelst groeiende sport in Nederland, kan nu door ons als 'rollers' bij TPC Daalmeer worden gespeeld."

Ook Piet Paulusma, de bekende weerman uit Friesland, komt op donderdag 6 september naar het sportcomplex van TPC Daalmeer om Rolstoeltennis Alkmaar in beeld te brengen tijdens zijn bekende weerpraat.

De open dag is van 12:00 tot 16:00 uur. Meer informatie over Rolstoeltennis Alkmaar en het programma tijdens de open dag is te vinden op rolstoeltennisalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/