Creatieve Universiteit Alkmaar staat in de startblokken om de stad vitaal en ondernemend te maken door maatschappelijk, sociaal en cultureel betrokken ondernemers in te zetten om hun kennis met andere ondernemers, pioniers en vakspecialisten te delen. De kick-off wordt op maandag 17 september verzorgd door Martijn Engelbrecht.

Het doel van CUA is om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en bestaande en nieuwe netwerken te activeren. Ondernemerschap staat hierbij voor creativiteit, vitaliteit, samenwerking en verbinding tussen instellingen, bewoners en ondernemers.

Conceptueel kunstenaar en grafisch ontwerper Martijn Engelbrecht trapt af met de lezing 'Kick off? Kick on!'. Van frustratie, via niet weten, naar verwondering. Waarom het belangrijk is dat je van wanten weet als je niet wil vechten.

Totaal zijn er inmiddels acht workshops en vijf lezingen gepland. Zo is er verder nog een workshop Duurzaam Ondernemen van Maaike Boumans op 16 oktober, en op 27 november geeft Talitha Schiffer een creatieve bootcamp-lezing en verzorgt Anita Prooiken een workshop tekstschrijven.

Deelnemers aan de workshops kunnen (startende) ondernemers zijn, projecteigenaren van maatschappelijke organisaties en pioniers. De workshops kosten 35 euro per keer, inclusief btw, en de lezingen zijn zelfs gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op creatieveuniversiteitalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/