Maandagavond hebben twee mannen een woning overvallen in de Van de Veldelaan in de Alkmaarse wijk Hoefplan. De daders zijn op de vlucht geslagen. Vermoedelijk zijn de twee overvallers vanaf het complex Midden Togt gevlucht in de richting van het spoor.

Bij aankomst van de politie bleek dat er een conflict in de woning had plaatsgevonden en dat er mogelijk wat goederen waren weggenomen. Dit zou zijn gebeurd tussen bekenden onderling. Niemand raakte gewond.

De politie stuurde maandagavond een Burgernet-melding uit en vroeg iedereen uit te kijken naar het tweetal. De daders zijn tot op heden nog niet gevonden. Het is onduidelijk wat de daders hebben buitgemaakt.

De daders zijn blank, de een kaal en de ander met blond kort geschoren haar. Beiden zijn ongeveer 1.75 meter lang.

 
Pin It
Bekeken: 3362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/