Na de zomerstop start Outdoorpark Alkmaar weer met Obstacle Run Trainingen voor recreanten én ervaren wedstrijdlopers. De wekelijkse trainingen starten op woensdag 5 september en zijn zeer geschikt ter voorbereiding op diverse runs, maar ook te volgen als intensieve bootcamp training.

De recreantengroep traint vanaf 19:30 uur onder begeleiding van een ervaren instructeur een uur lang technieken als touwklimmen, apenhang, cat crow, schippersslag en paalklimmen. Je kunt een losse les van 9 euro volgen, maar ook wekelijks komen trainen.

Ervaren wedstrijdlopers trainen vanaf 20:00 uur een uur lang zelfstandig in groepsverband. “Het zijn ideale trainingen om fysiek het maximale uit jezelf te halen. Voor wie op zoek is naar een bootcamp training, maar dan nét even uitdagender, is de Obstacle Run Training een absolute aanrader”, aldus Alkmaar Sport. Een training kost 5,50 euro.

Weer of geen weer, de trainingen gaan door. Een lesgroep bestaat uit hooguit 20 personen van 16 jaar of ouder. Aanmelden voor een training is verplicht en kan via outdoorparkalkmaar.nl/training.
Pin It
Bekeken: 2490x
https://ee.itk.ac.id/data/