VVD Alkmaar had eind juli schriftelijke vragen aan het college gesteld over de "vakantie-inbraakgolf" die gaande was in de gemeente, maar het college stelt dat die volgens politiegegevens helemaal niet bestaat en wil graag weten waar de fractie haar stelling op heeft gebaseerd.

De VVD schreef eind juli dat het, in een paar dagen tijd, veel berichten had gekregen van mensen waarbij was ingebroken. Maar uit politiegegevens komen slechts drie woninginbraken naar voren. Twee in het in het Burgemeesterskwartier, waarbij één verdachte is aangehouden, en eentje afgelopen maand in Huiswaard.

De Alkmaarse VVD vroeg of het mogelijk was om direct cameratoezicht in te zetten op "locaties waar trendmatig veel wordt ingebroken", maar het college ziet die trend dus niet en acht extra camera's niet nodig.
Pin It
Bekeken: 2800x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/