Donderdag 6 september start de nieuwe foto-expositie 'De Wereld op je Bord' in de Grote Kerk van Alkmaar. Wethouder Paul Verbruggen zal om 19:30 uur de officiële opening verrichten in bijzijn van genodigden.

'De Wereld op je Bord' wordt georganiseerd in het kader van 500 jaar Grote Kerk Alkmaar. Het initiatief is in handen van fotograaf Rick Akkerman, Ema Najetovic (Lieve Zaken) en TAQA Theater De Vest. Voor de tentoonstelling zijn negen Alkmaarse gezinnen met diverse culturele achtergronden geportretteerd en geïnterviewd tijdens een dagelijkse maaltijd.

Vrijdagavond 28 september wordt het project in de Grote Kerk feestelijk afgesloten met 'De Wereld op je Kop'. Tijdens dit bijzondere diner vol onverwachte en speelse gebeurtenissen in de Grote Kerk ben je zelf gastheer of gastvrouw voor 300 Alkmaarse special guests. Ontmoet nieuwe mensen en werk samen aan een unieke ervaring. Drie acteurs helpen je via koptelefoons het diner vorm te geven, maar je bepaalt zelf hoe de avond verloopt.

De fototentoonstelling is vanaf vrijdag 7 september open voor het publiek. Kijk voor meer informatie op grotekerk-alkmaar.nl, en rickakkerman.nl.
Pin It
Bekeken: 3142x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/