Zaterdag vierde de oudste zwemvereniging van Alkmaar het 100-jarig jubileum met een recordpoging watertrappelen in de Hoornse Vaart. Onder toeziend oog van burgemeester Bruinooge gaf Olympisch kampioene Inge Dekker om 13:00 uur het startschot en sprongen honderden deelnemers in het bad. Met de wijsvingers en hoofden boven water trappelden zij een minuut lang.

Voor de veiligheid had DAW zes duikers ingeschakeld om tijdens de recordpoging de bodem van het zwembad te bewaken, maar deze hoefde gelukkig niet in actie te komen.

Het was spannend of het record verbroken ging worden. Er waren minimaal 470 zwemmers nodig om het record te verbreken. Na het watertrappelen telde de notaris het aantal deelnemers. Dit bleken er 391 te zijn. Een grote "ahhhhh" was langs de zwembadrand te horen. Ondanks de mislukte poging was het voor de jarige DAW een zeer geslaagde dag.
Pin It
Bekeken: 2384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/