Zaterdag 29 september vindt het kickboksgala House Of Pain
weer plaats in het Alkmaarse sportcomplex Hoornse Vaart. Voor de vechtsportliefhebber uit Alkmaar en omstreken vormt het vechtsportgala het hoogtepunt van het jaar.

De lokale vechters die op de matchmaking staan hebben een gezamenlijke training afgewerkt bij Big Gym. Een unicum, want normaal gesproken blijven de atleten bij hun eigen sportschool trainen ter voorbereiding van een wedstrijd.

In Alkmaar kennen de gladiatoren elkaar goed en het idee om samen trainen werd gezien als een leuk initiatief zonder competitiegevoel, waar iedereen  van elkaar kan leren. Onder leiding van Juves Gym werden de jongens en  één dame voorbereid op conditioneel vlak.

De inloop voor House op Pain start om 16:00 uur en om 17:00 uur staan de eerste  kemphanen in de ring. Rond 23:30 uur wordt het evenement afgesloten. Kaartjes zijn te koop bij alle deelnemende kickboksscholen. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 4215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/