Alkmaar Centraal


Unieke Zaken weet met een energieke mix van beweging, beeld, muziek, poppen en tekst haar publiek te prikkelen, laten lachen, verbazen en ontroeren. De theatergroep speelde ‘De Vliegende Gek’ in 2015 ruim honderd keer met groot succes en veel plezier in haar theatervrachtwagen en brengt de kindervoorstelling zondag 23 september voor het eerst op een groot podium in het Alkmaarse Theater De Vest.

Unieke Zaken zoekt de ruimte op om groots stil te staan bij de legendarische eerste non-stopvliegreis over de Atlantische Oceaan, waarbij de avontuurlijke geest van 1927 voel-, hoor- en zichtbaar is. Het publiek is getuige van de speciale openingsmanifestatie van het Charles Lindbergh Museum, met als achtergrondmuziek het originele motorgeronk van de Spirit of St. Louis.

Speciaal voor de première komt de band Hommage voorafgaand de in de foyer en na afloop in Grand Café Klunder swingende livemuziek uit de jaren twintig spelen. Hommage speelt Lindyhop, in de roaring twenties een populaire muziek- en dansstijl, vernoemd naar Charles Lindbergh, dé held van die tijd.

De voorstelling begint om 14:30 uur en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Toegang kost 9,50 euro, inclusief limonade en garderobe. Meer informatie en kaartjes via theaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl