Een autovrij centrum en een zee van bloemen en groen moet meer bezoekers en toekomstige bewoners lokken, zo stelt een groep ondernemende Alkmaarders in reactie op het coalitieplan 'Alkmaar aan Zet'.

Deze 'Opiniemakers' verwijten de huidige coalitie een gebrek aan ambitie en hebben daarom zelf een plan opgesteld en ingediend. Alkmaar zou duidelijk zichtbare ambities moeten hebben op het gebied van cultuur, groen en recreatie, zo vinden zij. Het initiatief werd goed ontvangen, maar vervolgens is er nog weinig mee gedaan.

Ook dinsdagavond tijdens de commissie Bestuur en Middelen worstelden de politici met het onderwerp en de kans om er iets inhoudelijks over te zeggen. Willen Peters, fractielid van BAS, vond dat teleurstellend en vroeg daarom om een verdere uitwerking van het ingediende plan. In november zal het college gesprekken gaan voeren over het plan, zo besloot burgemeester Piet Bruinooge.
Pin It
Bekeken: 3167x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/