Bibliotheek Kennemerwaard in De Mare organiseert dinsdag 16 oktober een informatiebijeenkomst over stress. F. Koster, sociaal psychiatrisch verpleegkundige zal dan uitleg geven over stress en tips geven om deze te verminderen. Daarnaast komt er een ervaringsdeskundige aan het woord.
Bij stressklachten is het belangrijk om daar iets aan te doen, want het is ongezond als het te lang duurt.  De spanning kan allerlei oorzaken hebben, zoals een constant te hoge werkdruk, problemen op het werk of privé. Als  er verkeerd met stress wordt omgegaan, zorgt dat voor overbelasting en uitputting en later mogelijk overspannenheid of een burn-out. Eén op de zeven ziekmeldingen heeft te maken met arbeidsgerelateerde stress.
De informatiebijeenkomst start om 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op bibliotheekkennemerwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 2262x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/