Een 27-jarige automobilist uit Hoorn probeerde dinsdagnacht aan de politie te ontkomen. Agenten zagen hem rond 00:20 uur met hoge snelheid over de Bergerweg in Bergen rijden. Toen ze de man een stopteken gaven ging hij er als een haas vandoor. Er volgde een achtervolging over de Bergerweg en via de Oude Hoeverweg in de richting van Alkmaar waar de man de Hobbemalaan, Terborchlaan, Honthorstlaan en Bloemaertlaan aandeed.

De snelheidsduivel zette zijn voertuig uiteindelijk stil op de Jan de Heemstraat en ging er verder te voet vandoor. Hij kwam echter niet ver want in de Saverystraat konden de agenten hem in de kraag vatten. Bij aanhouding bleek het om een beginnend bestuurder te gaan die bijna drie keer de toegestane hoeveel alcohol in zijn bloed had.

Hij werd meegenomen naar het bureau voor een blaastest. Hier blies hij 250 ug/l, terwijl het limiet voor een beginnend bestuurder op 88 ug/l ligt. De man kreeg meerdere boetes, waaronder voor het negeren van een stopteken.
Pin It
Bekeken: 2901x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/