Petra Talsma is tot 14 oktober aan het werk in de expositieruimte van Kunstuitleen Alkmaar. Tijdens haar werkperiode vindt op 27 september vanaf 20.00 uur een speciale avond plaats met Taal, Beeld en Muziek.

Elly Stolwijk, Marietje van Rossen en Petra zullen samen voorlezen. Daar omheen spelen Michel Duijves (klarinet) en Karin ten Cate (zang) bestaand werk en muzikale improvisaties.

Thema’s die deze avond langskomen: de verzengende hitte van de afgelopen zomer, de moeders, het Noord-Hollands polderlandschap en natuurlijk de liefde.

De avond vindt plaats bij de Kunstuitleen aan de Bergerweg 1 in Alkmaar. De toegang is gratis. Reserveren gewenst via tel. 072-5113294 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 2416x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/