IT'ers naar Alkmaar lokken en een betere samenwerking met scholen om jongeren te interesseren voor het ICT-vak. Dat zijn de redenen voor negen Alkmaarse IT-bedrijven om de handen ineen te slaan. Onder de naam IT=Alkmaar willen de bedrijven hun branche promoten en laten zien wat Alkmaar te bieden heeft.

“In Alkmaar zijn ontzettend veel innovatieve IT-bedrijven gevestigd die de gaafste applicaties en projecten ontwikkelen. Van virtual reality, hosting, progressive web apps tot een no-code applicatie ontwikkelplatform. Alkmaar is wereldwijd vertegenwoordigd en door deze samenwerking kunnen we dat nog beter laten zien,” aldus voorzitter Sven Visser.

Tijdens het gratis Tech-event op 10 november wordt de aftrap van IT=Alkmaar gevierd. "Er komen twee sprekers naar Alkmaar en kunnen techies en geïnteresseerden workshops volgen over bijvoorbeeld security by design en datamodeleren. Maar naast deze workshops is het vooral ook een gezellige evenement met bier, games en VR.”

Opgeven voor dit event kan via de nieuwe website www.itisalkmaar.nl, deze wordt vrijdag 23 september gelanceerd. De website wordt dé plek om alle informatie te vinden over de IT sector in Alkmaar. Ook banen, events, meetups en expertblogs zijn hier straks te vinden.
Pin It
Bekeken: 3648x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/