Woensdag 29 augustus opende Resto VanHarte haar deuren in het Alkmaarse woonzorgcomplex De Vleugels aan het Terborchhof. Dat bleek een schot in de roos. In navolging van het succes van ‘Resto op bezoek bij…. De Vleugels!’ verzorgt de organisatie op de woensdagen 26 september, 31 oktober en 28 november weer lekkere, gezonde en goedkope driegangendiners voor jong en oud.

“Iedereen is bij ons van harte welkom om te komen eten of om te helpen”, aldus Restomanager Wanda Nieste. “Bij Resto VanHarte ontmoet je je buurtgenoten. Bij ons betaal je 7 euro voor een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. Eenmaal aan tafel met ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Het Resto in De Vleugels draait volledig op vrijwilligers, zij worden daarbij gecoacht door de professionals van Resto VanHarte.”

Eters kunnen om 17:30 uur aan tafel, het diner start om 18:00 uur. Reserveren kan via restovanharte.nl of 0900-9003030 (35 ct per gesprek).

In Alkmaar zijn nog twee andere Resto-locaties. In Wijkcentrum Overdie aan de Van Maerlantstraat kan iedere dinsdag gegeten worden en in Wijkcentrum de Rekere aan de Drechterwaard iedere woensdag.

Resto VanHarte is een non-profit organisatie met CBF en ANBI keurmerk, die actief is vijftig locaties door heel Nederland. (foto: Vincent van den Hoogen)
Pin It
Bekeken: 2851x
https://ee.itk.ac.id/data/