De politie kreeg zondagochtend een melding over een gedeeltelijk gezonken boot bij de Troelstrakade in Alkmaar.  Ook de brandweer was gealarmeerd en kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

De boot bleek nog maar net het eigendom te zijn van de nieuwe eigenaar. Omdat de boot vrijwel helemaal onder water lag was leegpompen geen optie en kon de brandweer weinig meer doen dan het redden van de buitenboordmotor.

De eigenaar bedankte de brandweer daarvoor uitgebreid omdat iets dergelijks niet de taak is van de brandweer. Sterker nog, omdat er geen enkel gevaar was hadden ze sowieso niets hoeven doen. De bootbezitter gaat nu zelf de mogelijkheden bekijken om de boot weer boven water te krijgen. (foto: Facebook / Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 4270x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/