De Kinderboekenweek staat weer voor de deur en staat dit jaar in het teken van Vriendschap: "Kom erbij!". Met dit thema presenteert Bibliotheek Kennemerwaard diverse voorstellingen, waaronder op zaterdag 6 oktober improvisatietheater in bieb De Mare en op zondag 14 oktober 'Op reis met de kleine walvis' in bieb Alkmaar Centrum.

Mandy Lodder neemt kinderen van 4 jaar en ouder mee met theater waarin alles mogelijk is. Ze mogen gewoon lekker kijken maar ook zelf meedoen en de verhaallijn ontwikkelen. Het theater begint om 14:30 uur en toegang kost 1,50 euro, ook voor ouders en begeleiders.

Geert van Diepen en Lia Rood van Het Pancrasser Zoldertheater spelen 'Op reis met de kleine walvis'. Ben vertelt Bea dat hij op reis gaat en Wallie de Walvis mag mee. Tijdens hun avontuurlijke reis ontmoeten ze een konijn, een koe en ook een brutale eend die een ballon afpakt. De reis valt niet altijd mee, maar Ben en Wallie houden zich dapper. En dat Bea een oogje in het zeil houdt, is wel zo fijn. De voorstelling is gericht op kinderen van 4 tot 8 jaar en kost 2,50 euro voor iedereen.

Meer informatie is te vinden in de agenda op bibliotheekkennemerwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2190x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/