Veilig Thuis NHN krijgt van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd drie maanden verlenging van het verscherpte toezicht om zaken op orde te krijgen. De organisatie is na een periode van zes maanden goed op weg, maar heeft haar doelen nog niet bereikt en vroeg daarom om verlenging.

In maart 2018 werd het meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling door de Inspectie onder verscherpt toezicht geplaatst. Het wachtlijstprobleem liep uit de hand, waardoor een aantal slachtoffers twee tot drie maanden moest wachten op hulp.

De Inspectie ziet wel dat Veilig Thuis NHN goed op weg is. Op alle verbeterpunten heeft de organisatie maatregelen ingezet, maar het heeft nog niet op alle punten voldoende verbeteringen behaald. Volgens de Inspectie vraagt het sturen op wettelijke termijnen en het monitoren van meldingen om meer aandacht.

De proactieve houding van Veilig Thuis NHN om de problemen op te lossen, geeft de Inspectie voldoende vertrouwen om de termijn te verlengen tot 15 januari 2019. Tijdens de verlenging wordt extra gelet op de uitvoering van de verbetermaatregelen en of deze tot de gewenste resultaten leiden.
Pin It
Bekeken: 2580x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/