Zondag 30 september organiseert Team Victrix tijdens een open dag acties om geld in te zamelen voor Stichting Kika.  Iedereen is welkom om aan de Helderseweg 31 in Alkmaar kennis te maken met onder andere CrossFit, mee te doen aan challenges met prijzen en meteen een steentje bij te dragen aan kankeronderzoek voor kinderen.

De dag wordt mede georganiseerd door Boudewijn Rigter, die op 4 november een sponsormarathon gaat rennen voor Kika. Om geld in te zamelen voor de stichting wordt een duo WOD (Workout Of the Day) georganiseerd voor zowel leden van Team Victrix als niet-leden. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Wie nog geen ervaring met CrossFit, kan voor een kleine donatie meedoen aan een van de drie kennismakingsworkouts die worden gegeven. Voor een vervolg kan op de open dag voordelig een 10-rittenkaart worden gekocht. Team Victrix geeft trouwens ook CrossFit Kids. De hele dag zijn er leuke challenges met leuke prijzen en staat er voor de kids een springkussen klaar. Verder zijn er een loterij, een smoothie bar, een sportmasseur en een heerlijke barbecue.

De open dag/actiedag duurt van 13:00 tot 19:00 uur. De gehele dagopbrengst gaat naar Kika. Let op: er is geen pinautomaat. Voor deelname aan de WOD, meldt je aan via teamvictrix.nl. Volg 'Boudewijn rent voor Kika' via Facebook of kijk op runforkikamarathon.nl/boudewijn-rigter.
Pin It
Bekeken: 2332x
https://ee.itk.ac.id/data/