Een rol spelen die de wereld voor je heeft bedacht of een eigen verhaal schrijven met jezelf in de hoofdrol. Een accountant transformeert naar een behendige elf, een uitgebluste huisvrouw naar een briljante kernfysioloog of een werkloze IT’er naar de geliefde koning van een immens onderwaterrijk. De mogelijkheden zijn eindeloos, laten BonteHond en Beumer &  Drost vrijdag 5 oktober in Theater De Vest zien met 'Legends' (+/- 8-12 jaar).

‘Legends’ gaat over het verlangen om de werkelijkheid te ontstijgen en refereert naar het vooral in Amerika populaire LARPen, oftewel Live Action Role Playing. Geen karakters in een computerspel, maar volwassenen die in de echte wereld ondanks scheve blikken doorspelen en fantaseren en zo, net als Peter Pan, altijd kind blijven. Legends is een ontroerend en geestig vervolg op de Parade-voorstelling ‘Legends of the Larps part one’.

Speciaal voor de voorstelling wordt de foyer in LARP-sferen gebracht. Er is muziek, een mini-documentaire én je kunt als LARPer op de foto. De voorstelling duurt van 19:30 tot 20:30 uur en kost 9,50 euro per kind, inclusief limonade en garderobe.

Speciaal voor 'Legends' prepareert de kok van Klunder een heerlijk kinder- en familiemenu met drie smakelijke gangen. Reserveren kan via theaterdevest.nl. (foto: Kamerich & Budwilowitz)
Pin It
Bekeken: 2298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/