"Ik doe geen aangifte, want de politie doet toch niets aan een gestolen fiets". Agenten horen het vaak. Het gevolg is dat alleen al de politie in Alkmaar maandelijks met tientallen aangetroffen, ongeregistreerde gestolen fietsen blijft zitten. Ze worden uiteindelijk aan een goed doel gegeven.

De Alkmaarse wijkagent Bas Wijnen is één van die agenten die het argument vaak hoort, laat hij weten een Twitterreactie op ons artikel over de aanhouding van een Alkmaarder op de Herenweg in Oudorp, omdat deze twee waarschijnlijk gestolen herenfietsen bij zich had. Dinsdag nog werd een fietsendief op heterdaad door een wijkagent betrapt op station Alkmaar Noord.

In Heerhugowaard vond ook op woensdag diefstal plaats, waarna een fiets in beslag genomen is. Het gaat om een Sparta Supreme damesfiets (zie foto), die stond op het station. Het registratienummer voor deze zaak is 2018187088. Agent Smit Twittert dat in verband met fietsendiefstal drie verdachten zijn aangehouden, maar het is niet duidelijk of het om dit voorval gaat, of dat er nog meer gevallen waren. Ze zijn in ieder geval alle drie ingesloten geweest voor verder onderzoek.

Veel gestolen fietsen komen inderdaad nooit meer terug bij de eigenaren, maar dat is dus zeker niet altijd het geval.
Pin It
Bekeken: 2858x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/