Zondag 7 oktober viert de Stichting Lourdes Actie Alkmaar haar 60-jarig jubileum. Iedereen die de stichting een warm hart toedraagt is van harte welkom om dit heuglijke feit mee te vieren.

Lang geleden lijkt het dat met zegeltjes en bonnetjes van boterkuipjes, wasmiddelverpakkingen en andere kruidenierswaren de reis naar Lourdes voor pelgrims werd bekostigd. Pelgrims werden ondergebracht in hotels met 400 bedden en reisden de 1400 kilometer in lange nachttreinen met slaapplaatsen bestaande uit luchtbedden en planken.

Vandaag de dag gaat het er anders aan toe. De Stichting Lourdes Actie Alkmaar organiseert twee maal per jaar reizen naar de Zuid-Franse bedevaartsplaats, eenmaal per TGV, de andere keer per vliegtuig.

Om 14:00 uur is er een Eucharistieviering in de Mariakerk / De Blije Mare. Daarna is er van 15:30 uur tot 17:00 uur een receptie.
Pin It
Bekeken: 3003x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/