Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober zijn het ‘Heerlijke Herfstdagen’
in Museum BroekerVeiling. Gedurende de herfstvakantie kan je bij Museum BroekerVeiling terecht voor allerlei herfstactiviteiten voor jong en oud.

In de twee weekenden zijn er herfstrondleidingen om 11:00 en 14:00 uur. Op de maandag en donderdag kan voor 2 euro appelmoes maken vanaf 13:00 uur en op de vrijdag pompoen snijden om 14:00 uur voor 3,50 euro. Op de woensdagmiddag, Kindermiddag, kunnen jonge bezoekers vanaf 13:00 uur herfstknutsels en kaarsen maken. Het knutselen is gratis, een kaars maken kost 2,50 euro per kaars.

Gedurende de hele vakantie kunnen kinderen een speciale herfst speurtocht ondernemen door het museum. Ze moeten speuren naar herfstblaadjes met letters die door het museum zijn gewaaid en dan een woord vormen. Voor alle opgeloste speurtochten ligt een ouderwetse verrassing klaar bij de balie. Alleen op maandag de 22e is het museum gesloten.

Voor alle activiteiten geldt de normale entreeprijs plus eventueel een de toeslag. Meer informatie is te vinden broekerveiling.nl.
Pin It
Bekeken: 2535x
https://ee.itk.ac.id/data/