Woensdag 17 oktober organiseert Bibliotheek Kennemerwaard een educatiemiddag voor het Primair Onderwijs. Martijn Hensgens, senior adviseur van volvanleren.nl, vertelt over lesdoelen van verschillende vakken vanuit kinderboeken.

De middag wordt vervolgd met workshops binnen drie routes waartussen men vrij kan bewegen: digitale geletterdheid, leesplezier en leesmotivatie, samen doorontwikkelen. Per route zijn er twee presentaties of workshops.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om verschillende informatiestands te bezoeken waar consulenten van de Bibliotheek op School en BoekStart in de Kinderopvang programma’s en activiteiten presenteren en in gesprek gaan met bezoekers. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

De inspiratiedag vindt plaats op woensdag 17 oktober vanaf 13:00 uur bij de Telefooncentrale Alkmaar, Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar. De toegang is gratis (inclusief lunch). Aanmelding kan per mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een overzicht van het volledige programma is te vinden op  bibliotheekkennemerwaard.nl
Pin It
Bekeken: 2496x
https://ee.itk.ac.id/data/