De culturele activiteiten van Dag en Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar op drie locaties in Alkmaar te bezoeken. Er wordt aandacht besteed aan geschiedenis, actualiteiten en verschillende kunstdisciplines. Sociale ontmoetingen staan centraal bij de activiteiten. De activiteiten worden bedacht door mensen van de doelgroep zelf. Hierdoor sluit het programma goed aan bij de wensen van Alkmaarse senioren. Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard zorgen voor kwalitatieve workshopleiders en met de Alkmaar Pas geniet men van voordelen. Zo is er een strippenkaart waarmee u zes activiteiten op verschillende locaties kunt bezoeken voor de prijs van vijf.

Karin van Bodegom verzorgt op dinsdag 30 oktober van 10:00 tot 11:30 uur bij de kunstuitleen aan de Bergerweg een lezing over kijken naar kunst. De nadruk tijdens deze lezing zal liggen op het kijken naar kunst en de beeldelementen die daarbij horen. De deelnemers beschouwen kunst met elkaar en leren hoe kunst in de loop van de eeuwen is veranderd.

Addy de Mooij van Stichting Geriant geeft op maandag 29 oktober van 14:00 tot 15:30 uur een lezing over de effecten van bewegen voor ouderen in De Vleugels aan het Terborchhof.  Er wordt ingegaan op de invloed van bewegen op het brein en sommige ouderdomskwalen.

Ema Najetovic deelt tijdens een workshop op dinsdag 23 oktober van 10:00 tot 11:30 uur haar kennis op het gebied van fotografie met de mobiele telefoon. In deze workshop in de bibliotheek aan de Gasthuisstraat in Alkmaar geeft zij nuttige tips om mooie foto’s te maken en vertelt ze hoe deze verzonden kunnen worden per app of e-mail. Het is noodzakelijk om een geschikte telefoon mee te nemen.

Het is verplicht om vooraf te reserveren voor het bezoeken van een activiteit. Een strippenkaart is te koop aan de balie bij Artiance of op de locatie van de activiteit zelf. Een overzicht van het programma van Dag en Dauw is te vinden op dagendauwagenda.nl.
Pin It
Bekeken: 2471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/