In samenwerking met Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert 't Praethuys in Alkmaar dinsdag 16 oktober een themamiddag over kanker. De middag is bedoeld voor mensen met kanker of die het van dichtbij meemaken.

Het hoofdonderwerp tijdens de themamiddag is hormoontherapie bij vrouwen en is bedoeld voor mensen met kanker of die de ziekte van dichtbij meemaken. Een specialist oncologie van Noordwest Ziekenhuisgroep geeft uitleg over de hormoontherapie, bijvoorbeeld wat het precies inhoudt en hoe je er mee om kunt gaan. Er is ook de gelegenheid om eigen vragen te stellen.

De themamiddag duurt van 14:00 tot 16:00 uur en vindt plaats in het Praethuys, Westerweg 50 in Alkmaar. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 072 511 3644.
Pin It
Bekeken: 2227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/