Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Alkmaar en VluchtelingenWerk Nederland organiseren woensdag 10 oktober een ontmoetingsdiner met vluchtelingen in Wijkcentrum De Rekere. Doel van het multiculturele diner is asielzoekers en mensen die bij hen in de buurt wonen bij elkaar te brengen, om zo begrip voor elkaar en misschien wel vriendschappen te vormen. Er is ook muziek.

Het driegangendiner bij VanHarte is onderdeel van het Nationaal Integratiediner, een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito dat meer dan 100 nationaliteiten in dienst heeft. Bijna alle Resto’s doen mee onder het motto ‘mensen verbinden + verschillen vieren = kansen benutten’.

Restomanager Wanda Nieste: “De doelstellingen van het Nationaal Integratiediner en die van Resto VanHarte sluiten prima bij elkaar aan. Wij willen graag mensen bij elkaar brengen: niet polariseren, maar samenwerken. Iedereen is welkom. En dat betekent ook de verschillen vieren, want dat inspireert tot nieuwe ideeën.”

Iedereen, jong en oud, is welkom om aan te schuiven. Het programma start om 17.30 uur en kost 7 euro per persoon. Graag van tevoren reserveren via restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/min).
Pin It
Bekeken: 2024x
https://ee.itk.ac.id/data/