In de herfstvakantie kunnen kinderen vanaf 6 jaar meedoen met twee leuke workshops van Hortus Alkmaar. Woensdag 24 oktober is er een workshop pompoenen versieren en de dag erna een workshop zalf en zeep maken van lavendel.

Tijdens deze pompoenworkshop gaan kinderen aan de slag met speciale mesjes om de enorme vruchten uit te hollen. Dat is best een klusje, maar ze worden daarbij geholpen door de begeleiders. Met een waxinelichtje erin kan de uitgeholde pompoen dan worden gebruikt voor Halloween of Sint Maarten.

Lavendel ruikt niet alleen lekker, je kunt er ook heerlijke zeep, zalf en geurzakjes van maken. Dat gaan de kinderen tijdens de tweede workshop doen. Na afloop mogen de zelfgemaakte spullen natuurlijk mee naar huis.

Beide workshops duren van 13:30 tot 15:00 uur en kosten 8,50 per kind, inclusief alle materialen en limonade met wat lekkers. Meer informatie is te vinden op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2611x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/