Op donderdag 25 oktober organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met Rabobank Alkmaar een Meidenvoetbaldag. Van 11:00 tot 15:00 uur kunnen de meiden zich vermaken met techniektrainingen van speelsters en trainers van VV Alkmaar, verschillende spelelementen en een gastspreker. Meiden tussen de 12 en 16 jaar oud die zin hebben in een sportieve voetbalmiddag kunnen meedoen.

Op deze Meidenvoetbaldag willen Alkmaar Sport en Rabobank Alkmaar er voor zorgen dat de meiden zich bewuster worden van juiste eet- en drinkpatronen. Daarnaast willen de twee partijen ook een maatschappelijk doel bereiken, namelijk: het verbeteren van de cultuur van het vrouwenvoetbal binnen de traditionele voetbalverenigingen, waardoor er meer duidelijkheid en begrip ontstaat voor het vrouwenvoetbal.

VV Alkmaar is te vinden aan Robonsbosweg 10 in Alkmaar. De toegang is gratis en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2007x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/