De Nationale Brandpreventieweken vinden jaarlijks plaats in oktober. De initiatiefnemers, Brandweer Nederland, de Nederlandse Brandwonden Stichting, het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en het Verbond van Verzekeraars, richten zich dit jaar op gezinnen met jonge kinderen.

Omdat een druk gezin minder tijd heeft om na te denken over de risico's op brand hebben zij een verhoogde kans een woningbrand mee te maken, zo blijkt uit onderzoek. Tijdens de Brandpreventieweken krijgen jonge gezinnen tips en voorlichtingsmateriaal. Belangrijk is bijvoorbeeld om het filter van de wasdroger na iedere droogbeurt schoon te maken en vooraf te bespreken hoe je kunt vluchten en wie welk kind in veiligheid brengt.

Jonge ouders kunnen kennis opdoen over brandveiligheid door deel te nemen aan een online interactieve test via brandwondenstichting.nl.
Pin It
Bekeken: 2419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/