Het dagelijks bestuur van de Oudorper voetbalvereniging Kolping Boys heeft zaterdagmiddag besloten om per onmiddellijke ingang de taken neer te leggen. Doorlopende wrevel tussen het bestuur en een regelmatig kritiek leverende groep mensen is de reden voor deze stap.

"Bij dit besluit zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Ons besluit is genomen door een opstapeling van diverse geluiden binnen de vereniging waardoor wij ons beschadigd voelen", zo meldt voorzitter Ab Groot. "Het is vrijwilligerswerk en we hebben ons alle jaren voor 200 procent ingezet voor onze vereniging, maar blijkbaar is dit voor sommige niet voldoende en maakt het niet uit dat wij vrijwilligers zijn. Voor ons is de maat vol."

Het hoofdbestuur hield zondagochtend overleg en schaarde zich achter de visie van het dagelijks bestuur. Daarbij is besloten om zelf ook per direct de functie neer te leggen.

Beide besturen hebben hun uitvoeringsbevoegdheid opgegeven. Dat betekent dat er geen besluitvorming meer zal zijn over nieuwe kwesties. Lopende zaken worden wel nog uitgevoerd, "want laten de club natuurlijk niet vallen", aldus Groot. "Het is nu aan andere mensen om het stokje over te nemen."
Pin It
Bekeken: 5017x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/