Op verzoek van de Heerhugowaardse Onafhankelijke Partij (HOP) heeft het Waardse college bij de Provincie gepeild of er een mogelijkheid is de werkzaamheden te versnellen door 's nachts door te werken . Kort gezegd is het antwoord "nee".

Contractueel staat vast dat er niet structureel 's avonds en 's nachts gewerkt mag worden. Dit levert overlast voor omwonenden en ook vleermuizen, die gestoord worden door het felle licht van bouwlampen. Daarnaast zorgt dit voor veel hogere kosten en extra veiligheidsrisico’s voor het bouwpersoneel.

Bovendien is het maar de vraag of de aannemer nu nog genoeg mankracht kan krijgen voor de abnormale werktijden. Dit was immers niet contractueel vastgelegd met de aannemer.
Pin It
Bekeken: 3480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/