Alkmaar Centraal


Ook deze keer wordt de dag na Alkmaars Ontzet de Ontzettende Sup it UP Actie georganiseerd door El Kombi SUP, in combinatie met Actief Talent Alkmaar en Stadswerk072. Iedereen is welkom om gratis te mee varen op een supboard en tegelijkertijd de grachten op te ruimen.

Feestdagen als Alkmaars Ontzet leveren altijd een hoop troep op in de Alkmaarse grachten. Omdat dit natuurlijk geen mooi gezicht is, riep Nanda van den Ham een aantal jaren geleden een opruimactie in het leven. Wie zelf geen supboard heeft kan er eentje te leen krijgen. Naast dat je zo gratis kennismaakt met deze leuke watersport, kan je meteen je steentje bijdragen aan een schoner milieu. Kinderen mogen mee bij de ouderen voorop de boards of in de begeleidende bootjes.

De organisatie raadt aan om makkelijk zittende kleding aan te trekken en eventueel een droog setje mee te nemen, voor het geval dat...  En schepnetjes komen sowieso van pas.

Verzamelen voor de Ontzettende Sup it UP Actie gebeurt dinsdag 9 oktober tussen 10:00 en 10:30 uur bij Stadsstrand De Kade op de Noorderkade. Meer informatie over bijvoorbeeld aanmelden is te vinden op de Facebookopagina van het evenement.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl