Het goedbekeken theaterstuk Victorie! moet volgens organisator Karavaan een educatief stuk worden voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Die ambitie rijst momenteel bij het locatietheater.

"De voorstelling is heel goed bekeken en we gaan er vanuit dat dit zo blijft. Het zou daarom ook zo goed zijn om het aan kinderen te laten zien en als we het om het jaar doen dan krijgen dus alle kinderen uit groep 7 en 8 het te zien. Het is ook een stukje geschiedenis van de stad", vertelt Ilse van Dijk, directeur van Karavaan enthousiast.

Als het plan gerealiseerd kan worden is het de bedoeling dat er 's middags voorstellingen komen voor de basisschoolkinderen en 's avonds voor vrij publiek. "Het is toch een stukje geschiedenis van de stad en dat is natuurlijk ook leuk voor volwassenen." Wat het kostenplaatje betreft wordt nog gesproken met de gemeente. Bij de Karavaan zijn ze in elk geval enthousiast over het idee: "Hopelijk wordt dit een nieuwe traditie in Alkmaar", besluit Van Dijk.
Pin It
Bekeken: 1977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/