Liefhebbers van kunst worden door Kunstuitleen Alkmaar uitgedaagd om mee te doen aan een kunstquiz. Donderdagavond 25 oktober wordt voor de tweede keer een quiz over kunst georganiseerd in het thuishonk aan de Bergerweg.

Ook deze tweede editie worden vragen gesteld over vele aspecten van de beeldende kunst. Diverse categorieën komen aan bod en aan de hand van afbeeldingen worden telkens vijf multiple choice vragen gesteld. Er zijn heel veel makkelijke vragen, een paar moeilijke en misschien ook een paar totale onzinvragen. Na de jurering wordt een prijsuitreiking gehouden.

De kunstquiz start om 20:00 uur en toegang is gratis. Reserveren is gewenst en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/