Afgelopen zaterdag werd Heren 1 van DAW opgewacht in Amsterdam door de waterpoloclub Dolfijn. De Alkmaarders moesten hun geschorste coach en twee belangrijke basisspelers missen. Jeroen Fennema en Mick Madder vulden het team aan en Frank Blokker nam de rol van de coach waar. Het gehavende team eindigde de wedstrijd in een nederlaag 18-7.

De eerste periode startte DAW sterk en dankzij scherp counterspel wisten de Alkmaarders op voorsprong te komen met 1-3. Dolfijn kwam terug en zorgde voor een ruststand van 4-4.

Tijdens de tweede periode ging DAW steeds slordiger om met de kansen en Dolfijn profiteerde daar flink van. DAW De Alkmaarse mannen kwamen tijdens deze periode slechts één keer aan scoren toe, terwijl de Amsterdammers zes keer het net vonden. De periode werd afgesloten met 10-5.

In de derde periode herpakte DAW zich defensief, zodat ook Dolfijn amper aan scoren toe kwam. Beide partijen scoorden slechts één keer, zodat het laatste kwart werd gestart met een stand van 11-5 stand. Daarin verslapten de bezoekers weer en kon Dolfijn uitlopen naar een ruime overwinning met een 18-7 eindstand.

DAW H1 staat na vier wedstrijden in de 3e Bondsklasse B op vier punten en een negende plaats.
Pin It
Bekeken: 2173x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/