Dag & Dauw is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance Centrum voor de Kunsten dat in 2014 werd opgestart om 60-plussers culturele activiteiten en ontmoetingen aan te bieden. En met groot succes. Daarom werd in de afgelopen paar jaar uitgebreid naar De Palatijn in Zuid en De Vleugels in West. Nu zoekt de organisatie naar vrijwilligers voor activiteiten in Oudorp.

Inmiddels is een aantal 60-plussers gevonden voor activiteiten in Oudorp, maar de organisatie is nog op zoek naar versterking. Doel is om nog dit najaar nog twee mooie activiteiten te organiseren. De eerste staat gepland op de ochtenden van 22 november en de tweede op 13 december. Wijkcentrum De Oever en Alkcare zijn partners en faciliteren onder andere de plaats waar de activiteiten telkens op donderdagochtend zullen plaatsvinden.

Geïnteresseerden moeten zich voor minimaal een jaar aan Dag & Dauw willen verbinden en dienen sociaal te zijn, goed te kunnen samenwerken en te willen leren over organisatie, programmering, gastheer/vrouwschap en communicatie. Ook moeten ze creatief zijn of dat willen worden om andere senioren een mooie ervaring te bieden.

Het programmateam komt regelmatig bij elkaar en bedenkt en organiseert zelfstandig culturele activiteiten. Waar nodig wordt het team gecoacht en ondersteund door medewerkers van de bibliotheek en Artiance. Aanmelden kan  bij Nathanya Zwart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21851440. Kijk voor meer info ook op dagendauwagenda.nl. (foto: Gerard Koopen)
Pin It
Bekeken: 2816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/