Zondag werden de Alkmaarse rugby-spelers door de Dukes op eigen veld weggespeeld. Er werd niet eens zo slecht gespeeld, maar was het Alkmaarse team een maatje te klein voor de mannen uit Den Bosch. Met een  eindstand van 5-57 gingen de Dukes opgetogen naar huis.

In de eerste helft scoorde Dukes een try in de hoek en lukte het om een moeilijke conversie via de binnenkant van de paal te scoren. Hiermee namen de de Dukes een 0-7 voorsprong. Alkmaar kreeg een strafschop mee, maar wist deze niet te benutten.

Halverwege de eerste helft wist de tegenpartij een geconverteerde try en nog een try te scoren, waarmee de ruststand op 0-26 kwam. Ook het bonuspunt voor de competitie-ranking was hiermee binnen gehaald.

In het begin van de tweede helft was het Alkmaar dat op jacht ging. Na een hele serie goede aanvallen lukte het Alkmaar om de nul van het scorebord te vegen door een try in de hoek van het veld te scoren. De conversie ging naast de palen. Het antwoord van de Dukes kwam snel met een geconverteerde try en noteerde 5-3 op het scorebord. In de slotfase scoorden de Bosschenaren nog drie try's en beslisten de wedstrijd met 5-57.

De Alkmaarders staan nu op de twaalfde en laatste plaats in de 2e Klasse Noord. Aankomend weekend spelen de Alkmaarders tegen het tweede team van Amstelveense RC.
Bekeken: 2238x