Alkmaar Centraal


Vrijdag 16 november start er weer een cursus intuïtief schilderen bij Hortus Alkmaar. Intuïtief schilderen is een avontuur, een belevenis en een weldaad tegelijk. Voor iedere deelnemer een totaal eigen ervaring of zoals een cursist ooit zei: "Het lukte steeds beter om de vorm los te laten en vanuit de essentie te schilderen. Dit schilderen heeft me echt goed gedaan."

Het thema van deze najaarscursus is: winter, licht, lucht en leegte. De cursus wordt gegeven door Hil Buitenwerf, intuïtief coach, en bestaat uit vier lessen van 1,5 uur. Elke les start met een korte meditatie.

De lessen worden gegeven op vrijdag 16, 23, 30 november en 7 december. Elke les duurt van 13:30 tot 15:00 uur. De kosten voor alle lessen zijn 55 euro exclusief materiaal (4 euro per keer) en koffie of thee. Losse lessen zijn mogelijk voor 17 euro per les.

De lessen vinden plaats bij Hortus Botanicus, Berenkoog 37 in Alkmaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer informatie staat op hortusalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl