Ons leven digitaliseert in rap tempo en dat maakt het leven in veel gevallen steeds makkelijker en eenvoudiger. Maar is dat echt zo? Vocal Group Close-up zingt over dit thema tijdens hun gloednieuwe show 'Love Me Tinder'.

Het koor, bestaande uit 21 geoefende zangers en zangeressen, zet Romeo en Julia centraal in een regelrechte WhappSiteStory: vol intriges, haat en echte liefde.

Onder muzikale leiding van Sjoerd Jansen en artistieke leiding van Bram van Oers brengt 'Love Me Tinder' een breed scala aan a capella muziek: van prachtige meerstemmige ballads tot verrassende up-temponummers.

'Love Me Tinder' is op zaterdag 17 november om 20:00 uur en zondag 18 november om 15:00 uur te zien in Artiance in Alkmaar. Tickets voor de show kosten 15 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen en kunnen besteld worden via vocalgroupcloseup.nl/kaarten.
Pin It
Bekeken: 2630x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/