Alkmaar Centraal


Gemeente Alkmaar organiseert vrijdag 16 november een Ondernemersborrel in TAQA Theater De Vest.  Het Alkmaarse college van burgemeester en wethouders zullen aanwezig zijn om hun ideeën over ondernemen in Alkmaar te delen en om met aanwezigen van gedachten te wisselen.

Alkmaar is een gemeente met een bloeiend bedrijfsleven. Daar is het college trots op en daar zet het zich dagelijks voor in. De nieuwe coalitie wil het ondernemersklimaat meer ruimte bieden. Zo wordt er in bestemmingsplannen meer ruimte gegeven aan ondernemen en worden de mogelijkheden voor start-ups, jonge en agrarische ondernemers verruimd.

Tijdens de Ondernemersborrel deelt het college zijn ideeën over het stimuleren van ondernemerschap. Ook staat het, samen met  accountmanagers van het Ondernemersloket, open voor vragen en ideeën. Aansluitend is er een heerlijke maaltijd om verder bij te netwerken.

Van multinational tot zzp-er en van agrariër tot winkelier, iedereen is welkom. Vanaf 17:00 uur is de inloop en het programma start om 17:30 uur. De bijeenkomst eindigt om 20:00 uur. Aanmelden kan tot 12 november via alkmaar.nl/ondernemersborrel.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl