Alkmaar Centraal


Kracht on Tour organiseert donderdag 8 november in de Alkmaarse VUE bioscoop een bijeenkomst voor vrouwen in Noord-Holland Noord die aan het werk willen en/of zich willen (door)ontwikkelen.

Kracht on Tour is onderdeel van De Maand van het Werk, gericht op werk en arbeidsmarktontwikkelingen in arbeidsregio Noord-Holland Noord. Ervaren trainers geven workshops die vrouwen een zetje kunnen geven richting de arbeidsmarkt. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het starten van je eigen onderneming, onzekerheden aanpakken en presentatie. Ook zijn er bedrijven en organisaties aanwezig die vacatures, stages en trainingen aanbieden. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar krachtontournhn.nl en facebook.com/KrachtontourNHN/.

Activiteiten van de Maand van het Werk lopen van oktober tot en met december. Organisator is Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn), een samenwerkingsverband van UWV, onderwijs en gemeenten en werkgevers in de regio. Doel is initiatieven om mensen aan het werk te helpen of te houden zichtbaar maken, zodat organisaties elkaar stimuleren en van elkaar kunnen leren. De Maand van het Werk heeft veel te bieden, van open huis tot workshop over werkgeluk, meet & greets en grote evenementen. Zie voor de evenementen, initiatieven en projecten maandvanhetwerk.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl