Zaterdag 10 november organiseert IT=Alkmaar het eerste Alkmaarse Techevent. Dit is hét evenement voor IT’ers uit Alkmaar en ver daarbuiten. IT=Alkmaar laat zien dat de IT sector in Alkmaar bruist en groeit. Er zijn workshops, sprekers, demo’s en games. Ook zijn er mooie prijzen te winnen. Bezoekers kunnen kiezen uit een volledig programma, maar ook gewoon gezellig langskomen, rondkijken en gamen.

Het programma start met een hack-demo door een ethisch hacker. Hij laat zien hoe een beveiligingsonderzoek in zijn werk gaat en hoe hij ontdekte hoe hij een IOT-device kon overnemen. Daarna zijn er meerdere workshops en laten de IT=Alkmaar bedrijven de technische kant van producten zien. Voor ontwikkelaars, engineers, studenten en andere geïnteresseerden is dit de ultieme mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen van Alkmaarse IT-bedrijven. De dag wordt afgesloten met een spreker en een borrel.

Natuurlijk is er ook aan de nodige ontspanning gedacht. Race als Max Verstappen in de Playseat en beleef een achtbaan met de Oculus Rift VR-brillen. Ga de uitdaging aan met ‘Disarm the bomb’, een teamgame waarbij een van de spelers een VR-bril op zet en anderen via de pc instructies krijgen om een bom zo snel mogelijk te ontmantelen. Daarnaast is natuurlijk ook de vertrouwde Super Nintendo aanwezig en kunnen bezoekers bij de stand van het bedrijf Herke een Nintendo Mini winnen met Super Mario Bros Speedrun.

Het evenement duurt van 13:30 tot 16:45 uur. Toegang is gratis en aanmelden kan via itisalkmaar.nl. Het Techevent vindt plaats in de Rabobank aan de Robonsbosweg in Alkmaar. (foto: IT=Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/