Alkmaar Centraal


Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en het Mantelzorgcentrum slaan de handen ineen en organiseren op woensdag 7 november een gratis kookworkshop en diner voor jonge mantelzorgers. In het kader van de Dag van de Mantelzorg, dat op 10 november is, willen de organisaties jonge mantelzorgers een leuke middag bezorgen.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren in de leeftijd tot ongeveer 25 jaar. Zij zorgen voor een zieke familielid, wat voor hen niet altijd gemakkelijk is. Vaak heeft dit invloed op hun schoolprestaties of hun welzijn. Reden te meer om deze mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

De kookworkshop begint om 15:00 uur en wordt gehouden in Wijkcentrum De Rekere op Drechterwaard 16 in Alkmaar. Inloop voor het diner is om 17:30 uur en om 18:00 uur kunnen de gasten aan tafel.

Voor de mantelzorgers is het diner gratis. Ouders, broers en zussen van de jonge mantelzorgers zijn ook van harte welkom om te komen dineren. Zij betalen 4 euro voor het diner. Reguliere gasten betalen 7 euro voor de maaltijd.

Aanmelden voor de kookworkshop kan bij Wanda Nieste via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Margitta Plantinga via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reserveren voor het diner kan via restovanharte.nl. (Foto: Resto VanHarte)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl