Alkmaar Centraal


De nationale leescampagne Nederland Leest begint op 1 november en heeft dit jaar het thema Voeding. In de maand november worden er in de vestigingen van bibliotheek Kennemerwaard interessante lezingen en bijeenkomsten over dit thema gehouden. Kijk voor het volledige aanbod op de website.

Vrijdag 2 november kunnen kinderen van twee tot vier jaar samen met hun beer op visite in de bibliotheek in Oudorp. Tijdens de 'Beren op theevisite', die duurt van 10:00 tot 11:00 uur, kunnen de kleintjes en hun ouder/verzorger samen luisteren naar een berenverhaal en daarna genieten van een kopje thee. Woensdag 7 november zijn er van 15:00 tot 16:00 uur ook Berentheevisites in de bibliotheken van Alkmaar Overdie en Heerhugowaard De Noord.ย Deelnemende ouders krijgen het geschenkboekje 'Je bent wat je leest' cadeau. Toegang is gratis maar aanmelden is gewenst.

In bibliotheek de Mare wordt woensdagavond 21 november een interessante lezing gehouden over goed en lekker eten met respect voor de aarde. Schrijfster van het boek 'Het Wereld Dieet' Marina Numan vertelt samen met Peter Schuurman van Odin over de gevolgen van onze keuzes voor de aarde en maatschappij. Er is ook een kleine proeverij.

Op de website van de bibliotheek is uitgebreid informatie te vinden over alle activiteiten, deelnamekosten en data. Het maken van een reservering kan hier ook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl